0499 - 21 54 54

Wie zijn wij?

Onze praktijk bestaat uit 5 verloskundigen.

Ons werkgebied zijn de gemeenten Best en Oirschot ( Oirschot, Spoordonk, Oost- en Middelbeers )

Ik ben Maartje van de Mortel.  Ik ben getrouwd met Hendri en trotse moeder van Anne (2008) en Hugo (2010).  In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het handbalveld te vinden en lees ik graag.

In 2004 ben ik begonnen als verloskundige en sinds 2007 ben ik daarnaast ook echoscopiste. In de afgelopen jaren heb ik al aardig wat ouders mogen begeleiden in de zwangerschap en bij de geboorte van hun kindje. Iedere keer is dit weer anders. Het blijft heel bijzonder om deel uit te mogen maken van al deze prachtige momenten!

 

 

Ik ben Lonneke Oomen en in 2005 in Rotterdam afgestudeerd als verloskundige, sinds 2008 heb ik tevens mijn echoscopie diploma behaald . Samen met mijn vriend Edwin hebben wij twee kinderen Jim '16 en Julot '19 en samen hebben we co-ouderschap over Kobe '05 en Mila '07 .

Nog iedere dag geniet ik van ons prachtige en fascinerende beroep in de verloskunde .

De 'magie' van een zwangerschap en de geboorte van telkens weer een mooi nieuw wondertje is het allermooiste wat er bestaat !

Ik ben Mascha Roovers, woon samen met man en zonen Gijs (2003) en Willem (2006) in Best.

Ik ben sinds 1998 werkzaam als verloskundige. En het vak boeit me nog elke dag! Het blijft bijzonder om "een stukje mee te mogen lopen" in het leven van vrouwen en hun partners tijdens hun "in verwachting zijn", om tijdens de bevalling er te ZIJN , te coachen, en ook elke keer weer verwonderd te zijn. En om de eerste stappen van het ouderschap en het wennen aan een kindje te mogen begeleiden.

Gelukkig is iedereen anders, en mijn uitdaging is om te kijken naar wie iemand is, hoe iemand in het leven en in de zwangerschap staat, met verwachtingen, maar soms ook onzekerheden, en op welke manier ik vanuit mijn vakgebied, maar ook gewoon als mens, daarin van betekenis kan zijn. Ik ontmoet je graag in deze bijzondere periode in je leven!

Ik ben Maartje Zautsen, woon in Oirschot en heb,  samen met mijn man Henk, 3 kinderen ( Sofie 1997, Koen 2000 en Floor 2003).

Al sinds 1995 ben ik verloskundige en nog steeds vind ik dat ik een fantastisch, mooi vak heb!

Als ik aan het werk ben, maakt niet uit of het de zwangerschap, bevalling of kraambed betreft, probeer ik constant te kijken wat er nodig is aan zorg of begeleiding. Dit blijft iets persoonlijks én precies dat maakt dat dit vak boeiend blijft.  Ieder mens is uniek!

Het is zó bijzonder dat je het ontstaan van een nieuw mensje, een mama,  een papa, een gezin van zo dichtbij mag meemaken.  Voor de meeste mensen een hele bijzondere tijd/ ervaring, die vrijwel iedereen zijn hele leven lang onthoudt… waarover wordt verteld.  Ik wil graag positief bijdragen aan een goed/mooi verhaal!

 

Ik ben Karlijn Beenhakker. Samen met mijn vriend Dirk woon ik in Oirschot. In 2014 ben ik in Maastricht afgestudeerd als verloskundige en sinds 2015 werkzaam bij verloskundigenpraktijk Linde.

Ik kan me geen leukere baan voorstellen dan verloskundige. Het blijft zo bijzonder en een enorm voorrecht om een rol te mogen spelen bij deze belangrijke gebeurtenis in jullie leven. Geen dag is hetzelfde in de verloskunde en dat is nu juist wat het zo leuk maakt! Iedereen beleeft de zwangerschap op zijn eigen manier, niemand is hetzelfde. Dit is een van de redenen waarom het vak mij zo aanspreekt. Graag kijk ik samen met jullie, waar jullie behoefte aan hebben en hoop ik zo bij te dragen aan een positieve ervaring.

Wij worden ondersteund door onze praktijkassistente Rifka Bahlman.

Ik ben Rifka Bahlmann en woonachtig in Veghel. Ik ben mama van zoon Jurre (2007) en dochter Puck (2010).

Eigenlijk ben ik afgestudeerd als juf en orthopedagoog maar het beroep verloskundige assistente is toch het allerleukste beroep.

Daarnaast ben ik hardlooptrainster en doe aan triatlons.

Zwangerschap en geboorte blijft altijd een heel bijzonder iets en daarom vind ik het erg mooi om dit met jullie mee te mogen maken!

Kwaliteit

 

Kwaliteit van zorg is voor ons erg belangrijk.
Wij werken er dan ook voortdurend en op verschillende manieren aan om onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden.

 

BIG-register

Alle verloskundigen binnen onze praktijk staan ingeschreven in het BIG-register. Dit register geeft duidelijkheid over de bevoegdheden van iedere zorgverlener. Oftewel, hier staat beschreven wat wij als verloskundige kunnen en mogen. Het BIG-register is openbaar en dus voor iedereen te raadplegen. Per 01-04-2019 zijn wij als zorgverleners verplicht ons BIG-nummer actief bekend te maken.

 

Karlijn Beenhakker: 39919084603

Maartje van de Mortel-van de Ven: 19062174803

Mascha Roovers: 5904341203

Lonneke Oomen: 09056585803

Maartje Zautsen-Grootjans: 19029619603

 

 

Kwaliteitsregister Verloskundigen

Alle verloskundigen van praktijk Linde zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen). Een verloskundige die is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Verloskundigen laat zien dat zij werkt volgens de normen van de beroepsgroep en investeert in deskundigheidsbevordering door het volgen van diverse bij- en nascholingen en vaardigheidstrainingen. Zo houden we onze handelingen up-to-date en werken we altijd volgens de laatste inzichten en richtlijnen.

 

Samenwerking

We werken met verschillende partijen samen. Dit om de zorg rondom de zwangerschap zo optimaal mogelijk te laten verlopen, veiligheid en kwaliteit van zorg te waarborgen. Hiervoor nemen wij deel aan verschillende overleggen en samenwerkingsverbanden.

We werken nauw samen met de volgende twee ziekenhuizen in de regio: Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en het Catharinaziekenhuis in Eindhoven. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de zorggroep verloskunde zuidoost Brabant, een coöperatie van eerstelijns verloskundigen in de regio met als doel het zo optimaal mogelijk organiseren en inrichten van de verloskundige zorg.

Ook hebben wij regelmatig overleg met gynaecologen, echoscopisten, kraamzorgorganisaties, verschillende therapeuten en jeugdgezondheidszorg.

Natuurlijk zullen we altijd toestemming vragen voor het uitwisselen van gegevens met derden.

 

 

 

Verloskundigenpraktijk Linde Tamboer 4, 5684 DB Best De Loop 67, 5688 EW Oirschot T 0499 - 21 54 54

© ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK LINDE - BEST-OIRSCHOT - Webdesign HZ