0499 - 21 54 54

Wie zijn wij?

Onze maatschap bestaat uit 4 verloskundigen en een vaste waarneemster en assistente .

Ons werkgebied zijn de gemeenten Best en Oirschot ( Oirschot, Spoordonk, Oost- en Middelbeers )

Ik ben Maartje van de Mortel.  Ik ben getrouwd met Hendri en trotse moeder van Anne '08 en Hugo '10.  In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het handbalveld te vinden en lees ik graag.

In 2004 ben ik begonnen als verloskundige en sinds 2007 ben ik daarnaast ook echoscopiste. In de afgelopen jaren heb ik al aardig wat ouders mogen begeleiden in de zwangerschap en bij de geboorte van hun kindje. Iedere keer is dit weer anders. Het blijft heel bijzonder om deel uit te mogen maken van al deze prachtige momenten!

 

 

Ik ben Lonneke Oomen en in 2005 in Rotterdam afgestudeerd als verloskundige, sinds 2008 heb ik tevens mijn echoscopie diploma behaald . Samen met mijn vriend Edwin heb ik een zoon Jim '16 en samen hebben we co-ouderschap over Kobe '05 en Mila '07 .

Nog iedere dag geniet ik van ons prachtige en fascinerende beroep in de verloskunde .

De 'magie' van een zwangerschap en de geboorte van telkens weer een mooi nieuw wondertje is het allermooiste wat er bestaat !

Ik ben Mascha Roovers, 43 jaar jong, woon samen met man en zonen Gijs ( 12) en Willem ( 10) in Best.

Inmiddels ben ik alweer 18 jaar werkzaam als verloskundige. En het vak boeit me nog elke dag! Het blijft bijzonder om "een stukje mee te mogen lopen" in het leven van vrouwen en hun partners tijdens hun "in verwachting zijn", om tijdens de bevalling er te ZIJN , te coachen, en ook elke keer weer verwonderd te zijn. En om de eerste stappen van het ouderschap en het wennen aan een kindje te mogen begeleiden.

Gelukkig is iedereen anders, en mijn uitdaging is om te kijken naar wie iemand is, hoe iemand in het leven en in de zwangerschap staat, met verwachtingen, maar soms ook onzekerheden, en op welke manier ik vanuit mijn vakgebied, maar ook gewoon als mens, daarin van betekenis kan zijn. Ik ontmoet je graag in deze bijzondere periode in je leven!

 

Ik ben Maartje Zautsen, woon in Oirschot en heb,  samen met mijn man Henk, 3 kinderen ( Sofie 1997, Koen 2000 en Floor 2003).

Al sinds 1995 ben ik verloskundige en nog steeds vind ik dat ik een fantastisch, mooi vak heb!

Als ik aan het werk ben, maakt niet uit of het de zwangerschap, bevalling of kraambed betreft, probeer ik constant te kijken wat er nodig is aan zorg of begeleiding. Dit blijft iets persoonlijks én precies dat maakt dat dit vak boeiend blijft.  Ieder mens is uniek!

Het is zó bijzonder dat je het ontstaan van een nieuw mensje, een mama,  een papa, een gezin van zo dichtbij mag meemaken.  Voor de meeste mensen een hele bijzondere tijd/ ervaring, die vrijwel iedereen zijn hele leven lang onthoudt… waarover wordt verteld.  Ik wil graag positief bijdragen aan een goed/mooi verhaal!

 

Wij worden ondersteund door onze praktijkassistente Rifka Bahlman en onze vaste waarneemster José van Ham.

Ik ben Rifka Bahlmann en woonachtig in Veghel. Ik ben mama van zoon Jurre (2007) en dochter Puck (2010).

Eigenlijk ben ik afgestudeerd als juf en orthopedagoog maar het beroep verloskundige assistente is toch het allerleukste beroep.

Daarnaast ben ik hardlooptrainster en doe aan triatlons.

Zwangerschap en geboorte blijft altijd een heel bijzonder iets en daarom vind ik het erg mooi om dit met jullie mee te mogen maken!

 

 

Mijn naam is José van Ham. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde te Maastricht en sinds 2015 ben ik werkzaam bij Verloskundigenpraktijk Linde.

Een nieuw leven is elke keer weer een groot wonder. Ik voel mij altijd vereerd dat ik deze bijzondere periode van zo dicht bij mag meemaken. Daarbij is geen dag hetzelfde en dat maakt dit vak zo leuk!

Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. Dit is echt een aanvulling op mijn werk als verloskundige. Het is zo bijzonder om aanstaande ouders voor het allereerst hun kindje te laten zien.

Buiten mijn werk als verloskundige vind ik het heerlijk om koffie te drinken met mijn vriendinnen, een lekkere taart te bakken of een ritje achterop de motor te maken met mijn vriend.

Verloskundigenpraktijk Linde Tamboer 4, 5684 DB Best De Loop 67, 5688 EW Oirschot T 0499 - 21 54 54

© ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK LINDE - BEST-OIRSCHOT - Webdesign HZ